Rinia e AKR-së në Vushtrri shembull për të mirë

Rinia e AKR-së në Vushtrri po vazhdon me aktivitete të shumta në kuadër të qytetit.

Sot të rinjët e kësaj partie kanë zhvilluar një ndeshje sportive me vashat e klubit të voljebollit nga qyteti i Vushtrrisë.

Koordinatorja e AKR-së për Rini në Vushtrri, znj.Mergime Berisha e vlerësoj tejet të rëndësishëm bashkëpunimin me këto femra në sport dhe u zotua që aktivitete të njëjta do të përpiqemi të zhvillojmë edhe në të ardhmen me këtë klub dhe me klube tjera.
Dega e AKR-së në Vushtrri vazhdimishtë e ka ngrit zërin për bugjetin e vogël që kjo komunë ka për sportin e kur dihet se Vushtrria tradicionalisht njihet si vend me kuadro profsionale në sport.

Rinia e kësaj partie ditë më parë ka marrë iniciativa për pastrimin e qytetit, si dhe aksione tjera në të mirë të qytetarëv të kësaj komune.

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT