Rezultatet e takimeve dhe renditja tabelare e Ligës Komunale Drenas

Këto janë rezultatet e xhiros së XII-të të takimeve të Ligës Komunale në futboll të vogël në Drenas.
 Rezultatet e xhiros se Xll-të – Liga Komunale Drenas – Grupi A.
KF HANI MARKET 5 – 4  KF LLAPUSHNIKU
KF POKLEKU I RI  1 – 4 KF TERDEVCI
KF LUGU I BESES 7 – 5 KF DAMANEKU
KF LINDI TOURS 15 – 0  KF REXHEP REXHEPI
KF 3 QERSHORI 4 – 10  KF ABRIA
KF GLLANASELLA 0  – 3  KF 28 NENTORI
KF KUSHTRIMI 3 – 0  KF QIKATOVA E RE
Rezultatet e xhiros se Xll-të – Liga Komunale Drenas – Grupi B.
KF BESI COM 3 – 6  KF ETL PLAKIQT
KF ALBA 2 – 5 KF ZARIQT
KF MENARI  6 – 4 KF PAVARSIA,
KF ALBI TOURS 1 – 2  KF VELLEZERIT THAQI
KF APOLLONIA 4 –4  KF FORTESA
KF DENTAL MED  3 – 0 KF RINIA E POKLEKUT
KF VESEL DEMAKU 0 – 3 KF DRENASI
- Advertisement -

MË TË FUNDIT