Rezultatet e djeshme dhe takimet e radhës të turnirit “Driton Ahmeti”

Dje kanë përfunduar takimet e parapara të turnirit Tradicional Memorial “Driton Ahmeti”. Rezultatet e takimeve janë si më poshtë.

Ndërsa takimet që do të zhvillohen sot dhe nesër janë këto:
- Advertisement -

MË TË FUNDIT