Reshjet e shiut bllokojnë fshatin Korroticë e Epërme (FOTO)

Reshjet e mëdha të shiut të dy ditëve të fundit kanë shkaktuar dëme të mëdha infrastrukturoe si dhe në bujqësi në shumë pjesë të Kosovës.

Dëme ka bërë edhe në Drenas. Sipas një lexuesi të DrenicaPressit, reshjet e shiut kanë bllokuar nënkalimin në fshatin Korroticë e Epërme ku një pjesë e banorëve kanë mbetur të bllokuar.

“Po ua dërgoje këto fotografi për bllokimin e nënkalimit, pasi që i kam lajmëruar qe disa herë 112 edhe policinë por nuk kanë marrë masa. Në atë pjesë ne nuk mund të qarkullojmë sepse është e pamundur tani e shihni dhe në foto”, ka shkruar ky lexues.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT