Reperi Gentonis Dervishaj me nofken GentonisDe sjell bashkpunimin e parë me reperin SHOK nga Prishtina.

Pas shumë punëve në studio, si solo, vijnë bashëpunim me artistin me shumë famë në Kosovë, Lavdim Brajshori, i njohur si Lyric Master.

Artisti GentonisDe është duke e sjell në treg edhe mixtape e tij me 30 këngë të cilen do ta prezantoj Labelin e tij të ri “Vortex Entertainment Music”, ku pjesë e këtij mixtape është edhe kënga e publikuar tani “KSMP”.

Këngët janë duke u realizuar në HD Studio, mixim dhe masterizimin është duke e punuar Lyric Master.

DrenicaPress e sjell për lexuesit e saj këtë këngë.