Renditja e shqiptarëve në Eurovision

Eurovision 2018 kurorzoi fitues Izraelin me përfaqësues Netta Toy. Këtë Eurovision kishte 3 shqiptarë ku përfaqësonin Shqipërinë, Qipron dhe Italinë.

Eleni Foureira që përfaqësonte Qipron zuri vendin e dytë. Ermal Meta përfaqësues i Italisë zuri vendin e pestë.

Kurse vetë Shqipëria e përfaqësuar nga Eugen Pushpepa zuri vendin e 11. Votat e publikun bënë ndryshime të mëdha në rënditje.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT