Renditja e FIFA-s, kjo është renditja e Shqipërisë e Kosovës (foto)

 

Shtëpia e futbollit botëror ka publikuar renditjen e përfqësueseve për mujin dhjetor.

Shqipëria renditet në vend të 49-të me 618 pikë, kurse Kosova renditet e 165 me 135 pikë.

Kryeson Argjentina e ndjekur nga Brazili dhe Gjermania./Drenicapress.info/