Referi që shënon golin e javës (VIDEO)

Çdo javë jemi dëshmitar të golave në futboll.

Disa shënohen goxha të bukura, disa prej tyre janë të thjeshta, por edhe gola që nuk na pëlqejne fare dhe nuk na lënë fare mbresa.

Por të rralla janë rastet kur shënohen edhe gola të “çuditshme”, sikur ky gol i këtij referi që po e ndiqni në video.

Kjo video u shpërnda në rrjetet sociale.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT