Referendumi i parë i jashtëligjshëm në Kosovë: A do të ndërtohet xhamia në Dubravë të Suharekës

Banorët e fshatit Dubravë të Suharekës kanë votuar për herë të parë në një referendum në Kosovë. Por, as me Kushtetutë dhe as me ligj nuk lejohet referendumi.

Referendumi mbahet rreth ndërtimit të xhamisë në fshatin Dubravë.

Nga ora 07:00 është hapur qendra e votimit në Shkollën Fillore “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu” në fshatin Sallagrazhdë, shumë pranë Dubravës, transmeton TherandaPost.

Sipas zyrtarëve nga Komuna e Suharekës, deri tash ka pasur interesim të madh nga ana e banorëve për të votuar në referendum. Procesi do të përfundojë në ora 19:00, e më pas pritet të shpallen rezultatet e këtij referendumi të parë në Kosovë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT