Referendumi grek ul çmimin naftës

Çmimet e naftës kanë rënë sot sepse investitorët janë fokusuar në rezultatet e referendumit grek i cili u tha jo masave të kreditorëve

Nafta e “lehtë” amerikane (WTI) në porositë për muajin gusht është liruar në bursën e New -Yorkut për 2,1 dollarrë dhe ka rënë 54,83 dollarë (për barel) ndërsa lloji i naftës “brent” është liruar 75 centë- 59,57 dollarë, transmeton Koha.net.

“Rezultatet e referendumit në Greqi e kanë shtyrë botën në territor të panjohur”, thotë banka e Singaporit DBS.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT