Rebelohen të burgosurit, zjarr qelive dhe shkopinj kundër njëri-tjetrit dhe rojeve

Kjo e tmerrshme tregon të burgosurit e pamëshirshëm që vrapojnë nëpër burg duke sulmuar me shkopinj njëri-tjetrin dhe rojet e pambrojtura.

Video tregon të burgosurit që ndezin zjarr duke djegur shtretërit si dhe duke shkatërruar kamerat e sigurisë.

Çrregullimi në burg thuhet se ishte organizuar për disa javë pasi “çezmat e ujit u fikën”.

Video fillimisht u tha se ishte filmuar në burgun Hewell në Worcester të Britanisë. Megjithatë, Shërbimi i Burgjeve tha se incidenti nuk ndodhi atje, por nuk e kanë zbuluar ende se ku është filmuar.

Të burgosurit e kategorisë B, C dhe D në HMP Hewell në Worcestershire u lejuan të blinin sende nga Amazon dhe t’i dërgonin drejtpërdrejt në dyert e qelive të tyre. Mallrat e preferuar përfshinin lojëra kompjuterike, kozmetikë dhe rroba.

Drejtuesit e burgjeve u kanë thënë gjithashtu oficerëve të trokasin në dyer para se të hyjnë në qelitë e të burgosurve si një ‘mirësjellje themelore’.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT