Reali miqësore me Romën dhe City

 

Real Madridi ka aranzhuar dy takime miqësore gjatë fazës përgaditore për sezonin 2015-2016.
Në muajin korrik Reali do të luaj me Romën dhe Manchester City.
E si zakoshisht Reali për të arkëtuar të hyra të mëdha financiare planifikon edhe një turë në Azi./DrenicaPress/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT