Fitorja e Kosovës ndaj Bullgarisë ka gëzuar dhe ka bërë të ndihet krenar cdo shqiptar, shkruan DrenicaPress

Fitores së dardanëve i është gëzuar edhe ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha.

“Festa e fitores së merituar e Milot Rashicës dhe gjithë ekipit të Kosovës. Edhe njëhere urimet më të përzemërta”, ka shkruar Berisha.

Postimin e tij e ka shoqëruar me një video të Milot Rashicës.