E gjitha kjo është përcjellur me reagime.

Besarta Meha, këshilltare e kuvendit komunal në komunën e Skenderajt, ka thënë se dy shkolla me sukseset e të cilave në të kaluarën është krenuar Skenderaj, janë bërë pjesë e fushatave paraelektorale të qeverisjes lokale.

Meha tutje ka thënë se kjo situate i ka irrituar prindërit, nxënësit dhe stafin e këtyre shkollave dhe se edhe më herët ka pasur situatë ku mësimdhënësit janë obliguar të jenë pjesë e aktiviteteve politike.j

Ajo iu ka bërë thirrje drejtorëve  të  shkollave, që të hjekin dorë nga këto veprime, sepse shkollat janë institucione të pavarura, veprime të tilla e dëmtojnë imazhin e shkollës.

Postimi i plotë: