Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, kërkon bashkëpunim nga qytetarët, për identifikimin dhe vendodhjen e personit në kërkim policor, i cili dyshohet për ‘’Vrasje të rëndë’’.

Vrasja e rëndë, ka ndodhur dje me datën 22.08.2021 në Ferizaj, ku humbi jetën 18 vjeçarja M.O (F/K) .

I njëjti, i dyshuari deri më tani nuk është paraqitur në polici dhe është në arrati.

Personi i  kërkuar është Dardan( Emrush) KRIVAQA, i lindur me 25.08.1992 , adresa : rr,,Ramdan Rexhepi ’’ kati V-të , nr # 3-Ferizaj .

Policia kërkon nga qytetarët që, kushdo që ka ndonjë informacion rreth këtij personi dhe vendodhjen e tij , të lajmërojnë policinë, stacionin më të afërt, apo përmes aplikacionit digjital ‘’Lajmëro Policinë ‘’ dhe në numrat kujdetarë : 192 ,0290/326-250 & 0290/322-406

Të dhënat e juaja do të ruhen në konidencialitet të plotë.

Dardan ( Emrush ) KRIVAQA :

Data dhe viti i lindjes: 25.08.1992
Adresa: rr,,Ramadan Rexhepi’’ kati V-të , nr # 3, Ferizaj
Flokët : të zeza
Sytë : të kaftë
Gjatësia: nuk dihet
Pesha: nuk dihet
Tatuazh : në të dy krahët