Rastet e reja me koronavirus vijnë nga këto komuna

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka njoftuar se janë konfirmuar edhe 220 raste të reja me koronavirus në Kosovë, ndërsa 121 pacientë që ishin të infektuar janë shëruar.

Ndërsa rastet tjera pozitive vijnë nga: komuna Pejë 23 raste, komuna Ferizaj 13 raste, komuna Podujevë 12 raste, komuna Fushë Kosovë 10 raste, komuna Lipjan 9 raste, komuna Drenas 7 raste, komuna Gjakovë 7 raste, komuna Istog 6 raste, komuna Gjilan 6 raste, komuna Deçan 6 raste, komuna Viti 5 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Kamenicë 4 raste, komuna Suharekë 4 raste, komuna Klinë 4 raste, komuna Malishevë 4 raste, komuna Obiliq 4 raste, komuna Shtime 3 raste, komuna Skenderaj 3 raste, komuna Prizren 2 raste, komuna Rahovec 2 dhe komuna e Mitrovicës me 1 rast, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Po ashtu gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë 8 pacientë kanë humbur jetën si pasojë e COVID-19, duke e çuar në 177 shifrën totale të vdekjeve nga COVID-19 në vend.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT