Lajmi për lindje në secilën familje pritet me gëzim, kurse Mara Mugosha e kishte një gëzim të veçantë që në të njëjtën ditë t’i lindin katër nipa e mbesa nga tri vajzat e saj.

Tri motrat kanë lindur fëmijë sot në mëngjes në Cetinje, kështu që Stefanin, Darian, Uroshin dhe Anjën i sollën në jetë me dallim vetëm tri orësh, shkruan Ballkani.info.

Në maternitetin e Cetinjes lindën tri motrat gati njëkohësisht, Olivera Mugosha Mixhor, Jasna Rakoçeviq dhe Jelena Vukçeviq.

View image on Twitter