Rama prezanton librin në Rumani

Kryeministri shqiptar, Edi Rama, i cili po zhvillon një vizitë në Rumani ka bërë prezantimin e librit të tij “Kurban”.
Ceremonia e promovimit të librit, të përkthyer në rumanisht është bërë në prezencën e kryeministrit Victor Ponta si dhe shumë personaliteteve rumune në fushën e letrave.
Libri është përkthyer në rumanisht nga R. T. Melonashi, parathënia është shkruar nga Mircea Geoana, ndërsa redaktorë të librit janë shkrimtari rumun me origjinë shqiptare, Liviu Lungu dhe ish Ambasadori i Rumanisë në Tiranë, Viorel Stanila.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT