Rama kërkon nga KiE raport tjetër vijues lidhur me akuzat e paprovuara ndaj UÇK-së

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka thënë se ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, kishte dhënë dorëheqje në mënyrë të hirshme dhe, sipas tij, në mënyrë të përsëritur kishte deklaruar se i besonte drejtësisë ndërkombëtare.

“Thaçi dha dorëheqje në mënyrë të hirshme, u largua me dinjitet nga zyra, në mënyrë të përsëritur deklaronte se i besonte drejtësisë ndërkombëtare sepse në fund të fundit për drejtësinë e kishte vënë jetën në rrezik dhe është ende atje në Hagë Josef K. i gjallë, ende në burgim, krijuar nga një lajm i rremë që u përhap si murtajë dhe ndikoi poklitikën dhe institucionet ndërkombëtare, megjithatë mos ma merrni për të keq, nuk jam këtu të vë në dikustim as dhomat e specializuara të Kosovës, as asgjë që lidhet me procesin gjyqësor”, ka thënë Rama në Asamblenë e Këshillit të Evropës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT