Qytetari përplaset me infermierët: Kam dy orë që pres dhe ju pini cigare, kam gruan në gjendje të rëndë

Një qytetar ka bërë një denoncim në lidhje me sjelljen e punonjësve në stafin e Maternitetit të Ri në Tiranë.

Ai ka çuat aty bashkëshorten e cila ndodhej në gjendje jo të mirë shëndetësore. Ai pretendon se i ka rënë të fikët nga pritja e gjatë dhe problemi që e shoqja ka.

Ndërsa fillon të kërkojë të drejtën e tij për të marrë shërbimin mjekësor, ndërhyn kryeinfermierja e pavionit, e cila përdor fjalor fyes dhe denigrues duke i pohuar se “aty le të presë 3 orë, 4 orë”.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT