QYTETARI NË PRISHTINË FILLON TË QAJË NË TELEVIZION DHE KËRCËNON ME VETËVRASJE

Një qytetar i quajtur Hamdi Aliu ka qarë teksa po intervistohej sot në Prishtinë dhe ka kërcënuar me vetëvrasje.

Në një intervistë për televizionin T7, Hamdi Aliu ka thënë se ka prombleme me përmbaruesit privat.

Ai tha që një përmbarues privat i ka ndërprerë të ardhurat të cilat mbahej familja e tij, ai i përlotur rrëfen më tej storien dhe duke akuzuar qeverinë e Kosovës ai kërcënoi me vetëvrasje.

“Po dëgjojmë raste të ndryshme  ku njerëzit në Kosovë po kryejnë vetëvrasje një gjë të tillë po na detyron ky vend ta bëjmë” u shpreh ndër të tjera ai.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT