Qytetarët heqin flamujt e Turqisë në Prizren (Video)

Disa të rinj nga Prizreni kanë larguar flamurin turk që është vendosur për festën e 28 nëntorit.

Ata kanë incizuar këtë aksion dhe videon e kanë postuar në Facebooj.

“Është festa e Shqiptarëve e jo e turqelive”, thuhet në reagimin e tyre.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT