‘Qumili’ për virusin: O na t’mytem jem boll o virus spo ki ka m shku a veç n’Kosovë

Rastet me koronavirus te ne janë shtuar, po të kujtojmë situatën muajve të kaluar ka qenë krejtësisht ndryshe.

Virusi po përhapet më të madhe, shkruan portali GazetaBlic.

Kjo situatë ka shkaktuar reagime të shumta dhe nuk ka munguar edhe ai i humoristit, Sevdai Radogoshi.

Ai ka publikuar në video në rrjete sociale në rolin e ‘Lytës‘, ku iu është drejtuar virusit me disa fjalë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT