Qilimi i vërtetë fluturues i Aladinit (Video)

Shumica prej nesh si fëmijë jemi mësuar të shikojmë filmin e animuar për Aladinin dhe aventurat e tij, dhe padyshim se shumë prej nesh në një moment kemi dëshiruar që të kemi qilimin e tij fluturues për të bërë një xhiro me të.
Një djaloshit nga Amerika kjo ëndërr i është realizuar. Në të vërtetë, i veshur në kostumin e Aladinit, në befasinë e të gjithë kalimtarëve, ai ka ‘fluturuar’ me qilimin e tij nëpër rrugët e Nju Jorkut.

Të gjithë të hutuar kanë shikuar derisa ai pranë tyre fluturonte me qilim.

Natyrisht se nuk bëhet fjalë për qilim fluturues, pasi ai këtë mjet udhëtimi e ka punuar me ndihmën e një skejtbordi, por gjithsesi se është një realizim i shkëlqyer./ZERI

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT