Qeveria pezullon të gjitha aktivitetet sportive në Kosovë

Vetëm pak orë më parë, në Kosovë janë konfirmuar dy rastet e para me koronavirus.

E Qeveria e Kosovës pak minuta më parë ka marrë vendim që të gjitha aktiviteteve kulturore e sportive në Kosovë të ndërpirten.

Më poshtë vendimet e marrura;

Ndalimin e hyrjeve daljeve të qytetarëve në Klinë dhe Viti, ndërpreja me efekt të menjehrshëm e transportit ndërurban në Kosovë.

Mbyllja e kufijve tokësorë që hyjnë në Kosovë, nuk vlen për qytetarët kosovar, dhe nga 16 mars pezullimk i përkohshëm i të gjitha linjave më aeroport përvec atyre ushtarake dhe medicinale.

Mbyllja e kafeterive, bareve, restoraneve, mbyllja e tregjeve të kafshëve, dhe automjeteve.

Mbyllja e qendrave tregtare, pa përfshirë farmacitë dhe dyqanet ushqimore, dhe pezullimi i gjitha aktiviteteve kulturore e sportive në Kosovë. Kurti bëri të ditur qe mallerat nuk ndalohen.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT