Qeveria: Nuk e pranojmë ultimatumin

 

Zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës, Arban Abrashi, duke komentuar afatin e dhënë qeverisë nga paritë opozitare, për plotësimin e kërkesa të tyre, ka thënë se Qeveria nuk bie pre e ultimatumeve.
Ai ka thënë se qeveria ka punuar në disa prej kërkesave të tyre dhe se nuk ka vend për ultimatume.
“Qeveria nuk i pranon ultimatumet si mjet demokratik, dhe një formë e tillë është kërkesë e skaduar. Ne kemi punuar në disa prej kërkesave të tyre dhe mendoj se nuk ka vend për ultimatume dhe nuk biem pre e ultimatumeve”, tha zëdhënësi i Qeverisë, Arban Abrashi, raporton Kallxo.com.
Megjithatë, ai e vlerësoi lart kulturën e treguar sot në protestë – si nga protestuesit ashtu edhe nga organet e rendit.
Aksionet simbolike të protestuesve, të cilat ndodh te Gjykata Kushtetuese dhe te objekti i KEDS-it, ai i quajti performanca të dobëta.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT