Qeveria ndërpret valët e internetit për të penguar transmetimin e fotove (foto)

 

Qeveria ndërpret valët e internetit në sheshin para selisë së saj, aty ku po protestojnë qindra mijëra qytetarë.
Sipas portalit “Albeu”, para qeverisë po edhe më larg, nuk ka rrjet 3G dhe 4G. Kjo për të ndaluar gazetarët që të transmetojnë fotot në redaksitë e tyre.    Ndërkohë, në protestë janë mbi 300 mijë persona, të cilët kërkojnë largimin e kryeministrit.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT