Qeveri në mbledhjen e sotme mori vendim për Fondin e Punësimit

Qeveria e Kosovës, në mbledhjen e sotme, ka marrë vendim të themelojë komisionin për hartimin e konceptit për fondin për investim, punësim dhe fondin zhvillimor.
Zëvendëskryeministri, Kujtim Shala tha se fondi zhvillimor do të ndihmojë në hapjen e vendeve të reja të punës dhe do të përmirësojë mirëqenien e qytetarëve të Kosovës, transmeton gazeta Tribuna.
Komisionin do ta udhëheqë njëri nga këshilltari politik i shefit të Qeverisë si dhe përfaqësues nga ministritë tjera.
Po ashtu kabineti qeveritar mori vendim që të falen borxhet për persona fizik dhe juridik deri ne vitin 2008 me kushtin që të njëjtit t’i shlyejnë borxhet deri ne 31 dhjetor 2014.
Ndërsa ministri i MPJ-së, Hashim Thaçi ka informuar kabinetin qeveritar për vizitën në Gjermani. Sipas Thaçit, Gjermania mbështet fuqimisht Kosovën.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT