Qesharake: Shkon në tualet mes konferencës, merr me vete mikrofonin e ndezur (video)

Mbledhja e një këshilli në Georgetown, Texas, u kthye në një teatër humoristik, pasi një anëtar i komisionit, shkoi në tualet pa fikur mikrofonin që e mbante me vete.

Për fatin e keq të këshilltarit, të ftuarit dëgjuan të gjithë “zhurmat” që vinin nga tualeti, përcjell shekulli. E gjithë salla u detyrua të dëgjonte “efektet”, dhe të ishte dëshmitare e faktit që kolegu i tyre doli nga tualeti pa larë duart më pas.

Rachael Jonrowe, e cila ishte duke u përpjekur që të bënte një diskutim tepër serioz në lidhje me një rezolutë mbi sëmundjet, mezi mundi ta mbante të qeshurën.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT