Një fëmijë i braktisur në shkretëtirë nga nëna adoleshente besohet të jetë ngrënë për së gjalli nga disa qen endacakë.

Policia në Tajvan thotë se ata kanë gjetur kocka të vogla njerëzore. I porsalinduri ishte futur në një qese plastike dhe ishte lënë në tokë, thonë mediat lokale, transmeton Klan Kosova.

Nëna e tij, një 19 vjeçare e njohur si Xiao Mei, raportohet se kishte probleme të shëndetit mendor dhe kishte qenë nën kujdesin e shërbimeve sociale.

Sipas raportimeve, ajo lindi fëmijën më 8 tetor. Xiao dhe babai i fëmijës 28 vjeçar, dyshohet se e braktisën atë në shkretëtirë pas një blloku banimi.

Policët vunë re se foshnja e saj ishte zhdukur dhe kur u pyetën se ku ishte fëmija, Xiao raportohet të ketë thënë se ajo ‘e hodhi fëmijën në të njëjtën ditë kur ai lindi’.

Policia më pas shkoi në shkretëtirë dhe gjeti mbetjet e fëmijës. Oficerët thanë se foshnja pa emër mund të ketë vdekur pasi u sulmua nga qenët endacakë që më pas hëngrën kufomën e tij. Ai gjithashtu mund të ishte i uritur ose ngrirë deri në vdekje, ose është vrarë pasi u rrëzua në tokë, thanë oficerët.

Çështja po hetohet nga policia, transmeton Klan Kosova.