Qendra Rinore e Skenderajt, ndanë mirënjohje për anëtarët e saj

Në ambientet e shkollës së mesme profesionale “Qendra e Kompetencës”  në Skenderaj sot anëtarët e Qendres Rinore në Skenderaj u shpërblyen me nga një mirënjohje në shenjë faleminderimi për punën e anëtarëve të kësaj qendre. Me këtë rast Qendra Rinore Publike e Skenderajt, falënderoj te gjithë ata njerëz qe na ndihmuan për sukseset e arritura të derimëtanishme. Ndërkaq në faleminderim të veçantë bënë edhe për  Komunën e Skenderajt dhe donatorët që janë  pjesë e zhvillimit të tyre.
Në këtë solemnitet Qendra Rinore shpërbleu disa të rinjë anëtar të kësaj qendre me mirënjohje:
1. Riad Asllani  2. Granit Musliu  3. Justina Jashari 4. Flaureta Neziri 5. Azem Deliu 6. Raza Aliu 7. Mirjeta Aliu         8. Edona Tafili 9. Ilirjana Haliti 10. Kosovare Murtezaj.  11. Gresë Koca
Kjo mirënjohje e këtyre anëtarëve ju dha si shenjë falenderimi për angazhimet e tyre në kuadër të Qendrës Rinore në Skenderaj./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT