Qendra për menaxhimin me krizat mban mbledhje rreth vërshimeve të mbrëmshme në Shkup

Në qendrën për menaxhimin me krizat ka filluar mbledhja e Këshillit drejtues për menaxhimin mekrizat, ku do të shqyrtohet situata e tanishme pas vërshimeve të mbrëmshme, ku janë raportuar 15 të vdekur, 6 të zhdukur dhe shumë të lënduar, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Në këtë takim marrin pjesë edhe ministri i shëndetësisë, Nikolla Todorov, kryetarët e Shkupit dhe Gazi Babës, Koce Trajanovski dhe Toni Trajkovski, drejtori i ‘Ujësjellësit”, Aleksandar Atanasov., por edhe përfaqësues nga presidenca.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT