Në një video është paraqitur e plotë një skenë e cila në tërësi na e paraqet karakterin dinak të një dhelpre.

Dhelpra kur e sheh rrezikun dhe i hyn mashtrimit, është gjendje që me orë të tëra të shtiret si e ngordhur.

Madje ajo i duron edhe goditjet e gjithçka tjetër deri sa ta shohë momentin e përshtatshëm për t’ia mbathur. Shikojeni këtë video dhe do ta kuptoni se pse në të vërtetë dhelpra quhet dinake: