Pushuesit nga Kosova “pushtojnë” plazhet e Lezhës

Dyndje pushuesish drejt plazhit të Shëngjinit dhe Tales në Lezhë. Trafik i rënduar në superstradën Lezhë-Milot.

Radhe mjetesh në kryqëzimin e Shënkollit dhe të Shëngjinit. Janë kryesisht mjete që vijnë nga Kosova përmes Rrugës Kombit, raporton shqiptarja.com

Policia Rrugore është në gatishmëri në pikat kryesore, duke ndërhyrë për të lehtësuar lëvizjen e mjeteve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT