Punime në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të shtunën

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se të shtunën (nesër) do të kryhen punime në rrjetin energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ky është orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve:

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10 [kV] Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Orllani (kodi: 14015002) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngim i përçuesve.

2.

NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bajqin sogojevt (kodi: 14000014144) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet:,Lagja sogojevt -Bajqine

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë-Sogojevët.

3.

NS 35/10 [kV] Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Millosheva (kodi: 15019005) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Graca.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave – eleminim rreziku.

4.

Në NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TR 3 (J32) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.Ibrahim Banushi, rr.Elena Gjika, Shtëpia e Pleqëve, rr.Ilaz Agushi, Blloku i parë i banesave, Gjimnazi, Shkolla teknike, Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr. Çamëria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor, lagjja Taslixhe, Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku, rr. 4 Llullat, pjesa afër Ilirisë, rr. Gustav Majer, Hotel Ilira, Diletacioni, Rr. Sylejman Vokshi, 4 Llullat, Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, Xh.Ibishi., Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë, Rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia, AUK, Taslixhe, Blloku Banesave, Muzeu, rr.A.Rrustemi, NEW CO Iliria Hotel”, Varret e Jahudive, Rezervoarët, Matiqani dhe Zllatari, Kodra e Diellit 2, Velania, Rezervoari, rr.Norbert Jokl, Gustav Majer 2, Gustav Majer 3, Gustav Majer 4, Gustav Majer 6, Gustav Majer 7, Gustav Majer 8, Gustav Majer, Lagjja Mati-1.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive e nënstacionit.

5.

NS 220/35/10[kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llausha (kodi: 14000013 ) nga ora 07:00 deri në ora 09:00.

Vendet Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Shkyçje për siguri (demontim i shyllave 10kV), evitim rreziku.

6.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20kV Nr 4 (kodi: 11000075) në dy terminë, nga ora 08:00 deri 08:10 dhe nga ora 11:50 deri në 12:00.

Vendet: Një pjesë e Rr. Isa Kastrati, një pjesë e Rr. Sali Nivica, një pjese e Rr. Gazmend Zajmi, një pjesë e Rr. Enver Maloku, Rr.Ndue Përlleshi, një pjesë e Rr. Jakov Xoxa, një pjesë e Rr. Ahmet Korenica.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension.

7.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20kV Nr 4 (kodi: 19000075) në dy terminë, nga ora 08:00 deri 08:10 dhe nga ora 11:50 deri 12:00.

Vendet: Rr.Malush Kosova, Rr. Muhamet Çami, Rr. Ahmet Gashi, Rr.Ernest Koliqi, Rr.Prekazi, një pjesë e rrugës Muharrem Fejza.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punis pa tension, manipulimi me ndarrësa të TM.

8.

Nga Dalja 20kV Nr 4 do të ndërprehet:

NS 20/0.4kV TS “Global Construction” me kod 19000075192 nga ora 08:00 deri në 12:00.

Vendet: TS “Global Construction” objekt banesor

Arsyeja: Evitimi i rrezikut dhe rregullimi i kabllos.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV Gurakoci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zallqi (kodi: 50052003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirembajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Liria ( Kodi:30000005) nga ora 11:00-17:00

Vendet: Rrugët: 115 Joni, 438 Tirana dhe 5 De Rada (një pjesë).

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kraishta (kodi: 41000002) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet – fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 110/6[kV] Han I Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Paldenica (kodi: 42000004) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet – rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë); fshatrat: Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave te thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

****

Punime në projekte investive

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

TR 2 110/10kV (J06) dhe TR 3 110/10kV (J15) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 09:00 – 10:30.

Vendet – rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë), Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë), Hamëz Jashari (një pjesë), Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë), Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeçovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi, 1 Maji, Adem Jashari, Avdi Kelmendi, Boro Vukmiroviq (një pjesë), Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Magjistralja Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni), Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan, D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë, Akllap (lagja e Akllapit) (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagja e Akllapit) (një pjesë), Lagja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), Gjyteze (Grackë e vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magj.Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë), Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugaxhi, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori, Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.Bonita, Coca Cola, Graniti SHPK dhe Dajti.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e dy kthinave për QMI dhe zona idustriale, energjizimi i tyre edhe lëshimi në punë pa ngarkesë.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001)nga ora 09:00 deri 13:00

Vendet – rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator); fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçuesve dhe montimi i izolatorëve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT