Punët më të rrezikshme (foto)

Në fotot e më poshtme do të shikoni një përmbledhje të punëve më të rrezikshme që mund të ekzistojnë. Dhe këtu bëhet fjalë për punë që në shumicën e rasteve janë vetë punëtorët që tregojnë mungesë respekti për jetën pasi nuk përdorin mjete sigurimi, por në disa të tjera ashtu janë rrethanat e punës.

Në shumicën e rasteve është një punëtor që bënë punën dhe të tjerët mundohen ta mbështesin me sigurimin. Gjithsesi shikojeni këtë përmbledhje me punët më të rrezikshme…

- Advertisement -

MË TË FUNDIT