Punë për mbijetesë në Ditën e Evropës (Video)

Kërkesës për të blerë lule nga ky fëmijë nuk po i përgjigjen shumë kalimtarë në sheshin “Nënë Tereza” në kryeqytet.

I papërtuar që të gjejë blerësin e luleve me qëllim të fitimit simbolik, fati dhe fatkeqësia e tij që frekuentimi është aq i madh, meqë po shënohet Dita e Evropës.

Si ky, mund të shohësh edhe dhjetëra fëmijë tjerë tek shesin çdo ditë në sheshet më të frekuentuara në Prishtinë.

Në rrethana normale, ata do duhej të bënin një jetë fëmijërore në familjet e tyre.

Këtij 14 vjeçari nuk i bëjnë përshtypje organizimet për festën e Ditës së Evropës, meqë i duhet të shesë për të fituar para për familjen e tij katër anëtarëshe.

Aktualisht, ai nuk ndjekë mësimet, meqë familja e tij lëvizë shpesh në Shqipëri dhe Kosovës, për rreth katër vjet.

Ndiqeni kronikën e përgaditur në video:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT