Puhie Demaku: Alma Lamës i mungojnë aftësitë bazike për t’u bërë ambasadore

Anëtarja e komisionit parlamentar për Punë të Jashtme, Puhine Demaku, përmes një letre për medie e ka quajtur Alma Lamën jo të denjët për ta përfaqësuar Kosovës në arenën ndërkombëtare.

Demaku është shprehur e bindur se ajo nuk është aspak e përgatitur për pozitën në fjalë dhe sjellja e sotme është dëshmi se zonjës Lama i mungojnë aftësitë bazike për të qenë ambasadore.

Te nderuara media,

Si anetare e komisionit parlamentar per Pune te Jashtme, jam detyruar ta thyej praktiken qe kam respektuar deri me sot ne intervistimet e kandidateve per ambasadore. Kjo si pasoje e sjelljes se zonjes Lama ne interviste para komisionit.

Zonja Lama nen pretekstin se e paska ofenduar nje kolege i imi dhe une nuk paskam reaguar ka refuzuar t’u pergjigjet pyetjeve te mia ne komision. Une personalisht jam bindur se ajo nuk eshte aspak e pergatitur per poziten ne fjale dhe sjellja e sotme eshte deshmi se zonjes Lama i mungojne aftesite bazike per te qene ambasadore.

Keto jane pyetjet e mia, e ne raport te komisionit do t’a them po te njejten. Ky eshte kulmi i arrogances!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT