Arbenita inçizon Feron në gjumë dhe bën shaka.

Me një video të vetme, Arbenita na ka treguar se çfarë e bën për të qeshur kur fle gjumë Fero. Modelja na zbuloi se reperi fle ne duartkryq e kjo gjë duket se i shkakton gjithmonë të qeshura.

“Kush fle kështu?”, ka pyetur ajo ndjekësit e saj, për të gjetur të ngjashmin e Feros.

Ne nuk e dimë a ka të tjerë që flenë si Fero, ndonëse rehatit nuk i dihet si e ke, ama pamjet e ëmbla që na serviri Arbenita duke qeshur na furnizuan edhe ne me humor.