Publikohet sondazhi i radhës nga Alternativa, kush do t’i fitojë zgjedhjet në Skenderaj

Sondazhi i radhës i realizuar në Skenderaj, nga Qendra për Hulumtime Sociale, Ekonomike dhe Politike “Alternativa”, për zgjedhjet lokale 2021, ka nxjerr fitues kandidatin e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), transmeton Kosova Post.

Sipas këtij sondazhi, mbi 58% e respondentëve kanë deklaruar se do ta votojnë Fadil Nurën e PDK-së.

Pas tij renditen Bekim Jashari me 38.33% dhe Sokol Haliti me 2. 78%.

Sondazhi është realizuar me 800 respondentë të përzgjedhur në mënyrë rastësore në 11 lokacione të Skenderajit, duke përfshirë qendrën e qytetit dhe 10 fshatrat më të mëdha.

Për më shumë, shihni detajet e tjera të sondazhit:

 

 

 

 

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT