Publikohet lista e Zonës Operative të Shalës

Komisioni qeveritar për verifikimin e kategorive të dala nga Lufta e UÇK-së, ka publikuar sot listën e verifikuar për Zonën Operative të Shalës.

Lista preliminare tregon se 1 mijë e 724 individëve u është njohur statusi i veteranit luftëtarit të UÇK-së, 193 individëve u është njohur statusi i invalidit dhe 114 statusi i dëshmorit.

Ndërsa 418 individë kanë marrë statusin e pjesëtarit të UÇK-së dhe 331 të pjesëmarrësit të UÇK-së, kurse 801 të tjerëve u është refuzuar aplikacioni.

Listën e plotë të Zonës Operative të Shalës mund ta lexoni duke klikuar:

https://komveterani.net/?page=1,114

- Advertisement -

MË TË FUNDIT