Publikohen listat paraprake e veteranëve të UÇK-së

Komisioni Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të dëshmorit të kombit, invalidit, veteranit, pjesëtarit dhe të internuarit të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka publikuar listat paraprake për të gjithë Kosovën.
Me shpalljen e këtyre listave kanë shpërthyer edhe pakënaqësitë e shumta, transmeton Gazeta Blic. Kjo ka ndodhur sidomos në Zonën Operative të Llapit, ku dyshohet se dhjetëra persona kanë marrë statusin e veteranit të UCK-së, ndonëse asnjëherë nuk kanë kapur as armën në dorë.
Lista paraprake në Zonën Operative të Karadakut
Lista paraprake për Zonën Operative të Nerodimës
Lista paraprake për Zonën Operative të Llapit 
Lista paraprake për Zonën Operative të Shalës
Lista paraprake për Zonën Operative të Dukagjinit
- Advertisement -

MË TË FUNDIT