Pse po kthehet në PDK Shaip Muja?

 

Deputeti Shaip Muja, i cili për një periudhë kohore ishte distancuar nga Partia Demokratike e Kosovës, ka thënë se tash do kthehet në këtë parti me gjithë aktivitetin që ka pasur më parë.

Ai në emisionin “Republika” të Tribuna Channel ka deklaruar se ai po kthehet ngase PDK është pastruar nga disa elemente, që sipas tij nuk janë të nivelit të PDK-së.

“Unë po kthehem ngase partia është pastuar nga disa elemente që unë nuk i kam parë si pjesë të PDK-së, dhe kjo më bërë që të kthehem përsëri në gjendjen e mëparshme që kam pasur në këtë parti, në PDK”, ka thënë Muja në “Republika”.

Duke folur me emra konkretë, Muja ka thënë se shkuarja e deputetëve si Margarita Kadriu, Ramiz Kelmendi dhe Gëzim Kelmendi përbëjnë pastrimin e PDK-së.

Ai ka deklaruar se deputetët e partisë së tij nuk kanë ndërruar mendje për sa i përket votimit të buxhetit.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT