Lajme Protestuesit tentojnë të hyjnë në Kuvend, nxehet situata

Protestuesit tentojnë të hyjnë në Kuvend, nxehet situata

Shtohet sërish tensioni para Kuvendit.

Mes protestuesve janë bashkuar dhe deputetë të partisë Demokratike.

Protestuesit vijojnë të hidhen kapsolla dhe të çajnë kordonin e policisë që rrethon Kuvendit.

Protestuesit po tentojnë të hyjnë në Kuvend.  /Gazeta Express/ 

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme-nga-shqiperia/protestuesit-tentojne-te-hyjne-ne-kuvend-nxehet-situata-597854/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

- Advertisement -