Protesta zhvendohet përsëri përpara Qeverisë

Protestuesit janë ri-grumbulluar përsëri përpara objektit të Qeverisë. Ata vazhdimisht po bëjn thirrje për lirimin e deputetës Donika Kadaj -Bujupi.

Aktualisht nuk ka përplasje dhe gjendja është më e qetë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT