Protesta Kundër Burgosjës së Ushtarëve të UÇK-së në 10 foto

Protesta që u mbajtë ditën e sotme në Sheshin “Skënderbe” në Prishtinë, ku arsyeja e protestës ishte burgosja e ushtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe njollosja e luftës së drejtë të UÇK-së. Kjo protestë u organizua pas burgosjes së Grupit të Drenicës, ku në mesin e të dënuarve është edhe Komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Sylejman Selimi dhe poashtu është edhe Sami Lushtaku. Gazetari i Drenica Press ka përcjellur këtë protestë dhe protestën e sotme e sjellë në 10 foto./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT