Prononcimi i Veselit pas largimit të Ramiz Kelmendit

Pretendenti kryesor për ta udhëhequr PDK-në, Kadri Veseli, ka falënderuar deputetin Ramiz Kelmendit për kontributin e tij të deritanishëm në Partinë Demokratike të Kosovës. Në postimin e Veselit thuhet se bashkëpunimi ynë parimor për zhvillimin ekonomik të vendit mund të vazhdoj edhe në të ardhmen.

Sonte u njoftova për vendimin e deputetit Ramiz Kelmendi për t’u larguar nga Partia Demokratike e Kosovës. E falënderoj për kontributin dhe bashkepunimin e deritanishëm, si dhe i dëshiroj punë të mbarë në angazhimet e tij të mëtutjeshme. Pa dyshim, bashkëpunimi ynë parimor për zhvillimin ekonomik të vendit mund të vazhdoj edhe në të ardhmen. K.V

- Advertisement -

MË TË FUNDIT