Prononcimi i Erdogan-it për grusht-shtetin

Presidenti i Turqisë, Rexhep Erdogan, ka deklaruar se ata që tentuan grusht shtetin janë tradhtarë të Turqisë.

“Tradhtarët do të paguajnë shtrenjtë”, ka thënë Erdogan duke shtuar se shteti i tij është duke e mbrojtur vendin nga armiqtë dhe se “Turqia nuk është më ajo e vjetra”.

Ai e ka quajtur tentimin për grusht shtet sfidë nga Zoti që duhet të merret parasysh nga turqit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT