Prokuroria të veprojë: Blerim Kuçi tha se pushteti e ka vendos bombën të Kushtetuesja

Sekretari i Përgjithshëm i AAK-së, Blerim Kuçi sapo tha në RTK se ka informacione se pushteti e ka vendosur dje te Gjykata Kushtetuese mjetin shpërthyes, i cili më pas u shkatërruar në mënyrë të kontrolluar nga FSK-ja.

Një deklaratë e tillë e Kuçit duhet ta mobilizojë menjëherë Prokurorinë e Shtetit dhe të ftojë atë për informacione shtesë, sepse bëhet fjalë për rrezikim të sigurisë kombëtare, transmeton Indeksonline.

Më pas Kuçi, disi është tërhequr nga kjo deklaratë, duke thënë se e ka gjysmë-informacion.

“Opozita nuk e ka vendos atë, atëherë kush? Informatat shkojnë në drejt të asaj që organet e qeverisë e kanë vendosur”, ka thënë ai.

Derisa më pas është ftuar nga ministri Arban Abrashi që të shkojë në organet e rendit për ta raportuar një informacion të tillë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT