Projekti i Synetisë falas për Komunën e Drenasit dhe të Skenderajt

Grupi i Mjekëve vullnetarë nga qyteti i  Konya-s në Turqi në bashkëpunim me Drejtorinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale të Komunës së Drenasit, organizon:
”Projektin e Synetisë Falas”
Me datë 28/04/2015(e marte) Grupi i Mjekëve nga Turqia në bashkëpunim me Drejtorinë e shëndetësisë dhe mirëqenies sociale në Drenas organizon projektin e synetisë falas.
Numri është i limituar, prandaj lusim të gjithë të interesuarit të  regjistrohen me kohë, duke telefonuar në këta numra të telefonit: 044/822-129 & 049/822-129.
Ky projekt do të realizohet në QKMF ”Dr. Hafir Shala”- Drenas, kati i dytë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT